maanantai 31. maaliskuuta 2014

Virkatut kesäshortsit

Taisinkin jo aikaisemmin mainita, että virkkaan tytölleni shortseja ja nyt ne vihdoin ovat valmiit. JEE! Näissä menikin tovi, kun lanka oli ohutta ja virkkasin nro 1,5 koukulla :).
 
 
Lanka on ostettu Lankamaailmasta ja koska se on poistumassa valikoimasta sain kerät aika edullisesti. Toisaalta harmi, että poistuu koska lankaa oli tosi mukava virkata.
 
Malli on omasta päästä ja vähän se aiheuttikin päänvaivaa, että miten saan shortsit istumaan edestä ja takaa, mutta ihan hyvin nuo ratkaisuni sitten toimivat. Tein takana pylväiden sijaan puolikaksoispylväitä, jonka takia taakse tuli pikkaisen enemmän mittaa, niin että takamus mahtuu sisään eikä vilku. Lisäksi takana tuo haarakiila on leveämpi.
 
 
Kuvastahan tuon istuvuuden näkeekin. Edessä on myös taskut, koska tyttö tykkää taskuista :). Ainoa ongelma näissä shortseissa on se, että tuo vyötärö tuppaa leikin tiimellyksessä lörähtämään alas.
 
 
Mutta ei tuo näyttänyt niin tyttöä haittaavan.
 
Nämä olivat kyllä hauska projekti kaikin puolin, kun tekniikoita sai käyttää paria erilaista ja erityisesti tykästyin tuohon maybelle kukkaneliöön. Siihen löytyy ohjeet täältä *KLIK*. Vyötärön ja lahkeiden pitsi on venäläiseltä sivustolta, jossa on paljon tosi kivoja virkkausmalleja. Tällä kertaa käytin kuvan 63 alinta mallia.
 
Mua alkaa pikkasen ahdistaa, että virkkaan vaan tytölle juttuja! Ehdottakaa siis kivoja virkkausjuttuja pojalle, mun mielikuvitus kun ei keksi pipon lisäksi juuri muuta. Mietin kyllä verkkopaitaakin, mutta enpä tiedä siitäkään. Hyviä ehdotuksia siis otetaan vastaan. Tasapuolisuuden nimissä olisi mukava tehdä molemmille juttuja, mutta tyttöjen juttuja vaan tulee jostain syystä mulle helpommin päähän...
 
Kesäisin terkuin TsiSanna 
 
 

18 kommenttia:

  1. Tosi kivat shortsit ja näyttävät istuvan hyvin! Kauniit nuo värit. Minkä valmistajan lankaa tuo oli? Pojalle ei tule äkkiseltään mitään ihmeellisiä virkkausideoita. Varsinkaan, jos jotain kesäistä vaatetta haluaa. Itse olen suunnitellut slipoveria, takin joskus virkkasin, mutta ehkä talvisia juttuja ovat enemmänkin. Toisaalta joku kiva puuvillainen takki voisi menetellä myös kesälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lanka on Gjestal Eng. Talvisia juttuja mullekin tulee mieleen vaan, mut ehkä virkattu puuvillatakki menis. Pitää pohtia.

      Poista
  2. Pojalle lierihattu, reppu,kassi aarteille ja tietty pitemmät sortsit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä ideoita! Tuo reppu itseasiassa tuli jo mieleenkin kerran, mutten sitten ole saanut aikaa kuitenkaan.

      Poista
  3. Onpa kivat!!!! Osaisinkohan mäkin! Kuinakahan sitä ehtii kokeilla kaikkea mitä haluaisi :) Sulla on kyllä huippuideoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :). Ei noissa muuta vaikeaa ollut kuin se, että tosiaan istuu edestä ja takaa. Netistähän löytyy jotain shortsiohjeita, niistähän saisi varmasti jonkinlaisen pohjan. Itse en vaan löytänyt juuri sellaista minkä olisin halunnut, niin piti soveltaa :).

      Poista
  4. Nuo ovat ihanat! Ja minäkin ehdottaisin myös pojalle sortseja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pitääpä laittaa pojan shortsit mietintä myssyyn.

      Poista
  5. Tosi sievät kesäsortsit - nätin mallin olet suunitellut! Ja värit ovat kivat ja raikkaat.

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanat shortsit: haluaisin itsellenikin tuollaiset! Poikien juttuihin tässä olis yksi idea: pappamallinen lätsä: minun on pitänyt sellainen virkata omalle pojalle, mutta eipä ole tullut tehtyä...

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille. Nämä shortsit ovat olleet myös tytön mieleen ja niitä on ahkerasti jo käytetty :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...