maanantai 3. helmikuuta 2014

Meille muutti pari Happypotamusta (ja lisää on tulossa)

Näitähän on nyt näkynyt vähän joka blogissa toinen toistaan hienompia ja pakkohan minunkin oli sitten oma happypotamus päästä tekemään. Ohjehan on Heidi Bearsin ja löytyy ravelrystä *klik*. Heidi Bearsilla on myös blogi, josta löytyy kaikenlaista ihanaa :).

Tämä Happypotamuksen ohje on aivan mielettämän ihana ja täytyy sanoa että mun mielestä jopa nerokas. Tuskinpa osaisin itse paloista tehdä tunnistettavaa eläintä :D.

Innostuin ohjeesta niin, että päädyin tekemään jo kaksi hippoa ja kolmas on tekeillä :). 











Molemmat hipot on virkattu Novitan virkkauslangasta nro 1.5 koukulla. Vauva hippo on sovellettu, koska kuvioiden piti olla pienempiä kuin emossa, jotta vauvasta tulee reippaasti emoaan pienempi. 

Hipot tyttöni sylissä. Nyt olen tekemässä pojalleni omaa hippoa, josta sitten tulee isi hippo :). Ja voipi olla, että sitten pitää vielä tehdä toinen vauvahippo tai ehkä siitä tulee isosisko hippo, saapa nähdä :D. Ja ehkä tekisi mieli vielä itsellekin tehdä yksi hippo, nuo vaan on niin halittavia :).

Hippoisinterkuin TsiSanna

17 kommenttia:

  1. Nää hipot on niiiiin hienoja ja niin symppiksiä. Tein itekin pari viikkoa sitten, ja mieli palaa vielä moneen lisää.
    Vaan tuo siun vauvahippo on aivan liian suloinen... Voi kun osais virkata niin palion, että pystyis soveltamaan.

    VastaaPoista
  2. Ihanat! En edes uskalla näyttää mun tytöille:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :). Oon katsellut niitä muitakin Heidi Bearsin ohjeita, mutta jotenkin nää hipot vaan on kaikista sympaattisimpia :)

    VastaaPoista
  4. Voi ei, miten suloisia molemmat ja ihanan hellyyttävä kuvaus! *Ihastuksen huokaus*

    VastaaPoista
  5. Nuo on kyllä ihan älyttömän söpöjä! :)

    VastaaPoista
  6. Olet kyllä taitava kun noin suloisia hippoja osaat virkata ja koota muotoonsa. Minullakin on tuo Africankukka kondiksessa ja muutama virkattu pala tuolla tallessa, joissa on 7 sakaraa. Oikein innokkaasti kun virkkailin sitä päiväpeittoa, niin meni laskut sekaisin. Pitäisi vaan ostaa tuo hipon ohje, mutta olen vähän arka tilailemaan mitään ulkomailta kun en osaa englantia.
    Mutta kiva oli tuo tarinakin noista äiti- ja lapsihipoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ohje on tosi hyvä, kannattaa hankkia. Jos osaat jo tehdä afrikan kukan, niin ei vaadi paljoa muuta osaamista. Ohjeessa on kuva kuvalta ohjeet, tekstejä ei tarvinnut juurikaan lukea :). Kiitos kehuista, lämmittää aina mieltä :). Ja tuolta Ravelrysta tilaaminen on suht helppoa ja aina kun olen jotain ostanut, niin hyvin on mennyt :). Jos ei kieli taitu, niin sitten pyydät vaan jonkun apua.

      Poista
  7. Oi ihanuus! Taidokasta käden työtä!

    VastaaPoista
  8. Onpas suloisia, afrikkalaisia kukkia on tullut virkkailtua myös, mutta eri tarkoitukseen. Onko hippo helppo koota kasaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohjeen mukaan kun kasailee, niin on helppo kasata. Ihan viimeisen palan laittaminen on hankalin, mutta ei sekään mitenkään mahdottoman vaikea ole :).

      Poista
  9. Aivan ihania ja suloisia. Sulattaa kyllä sydämmet ja toi mukava kuva sarja ja tarina vauvoineen päivineen :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...